NYHETER

VIAVEST DRIFTAR ÅTERVINNINGSCENTRALER FÖR KOMMUNEN!

Den 2 maj tar Viavest över driften av tre återvinningscentraler och två omlastningsstationer för Kungsbacka kommun. Uppdraget, som gäller i fyra år, omfattar bemanning och omhändertagande av allt avfall.

Viavest har under nästan tre år driftat Åsa och Klovstens ÅVCer för Kungsbacka kommun och nu tar vi även över driften av Barnamossens ÅVC samt omlastningsstationerna på Klovsten och Barnamossen.

Viavest tillsätter personal och bemannar anläggningarna med hjälp av två underentreprenörer, Bernt Gustavssons Åkeri och Lerbergs Entrreprenad. Dessutom sköter vi all logistik och ombesörjer att avfallet får bästa möjliga avsättning ur ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv.

Tillsammans med kommunen blir det ett ökat fokus på återanvändning och återvinning av fler avfallsslag än tidigare. Efter hand kommer även fler fraktioner än tidigare tas emot som t ex böcker, mat- och frityrolja, lastpallar, planglas och fönster med karm mm.

Vår personal står redo att hjälpa er på alla anläggningar, välkomna!

VIAVEST AB

 

Nyhetsarkiv

Trädgårdsdags!

Nu är det tid för att börja planera sin trädgård, passa på att beställa vår fina jord eller annat material i storsäck hem till din

Läs mer »

ÅVC-kampen

Stort Grattis till Klovstens ÅVC som vann ÅVC-kampen 2023! Det blev ett trevligt tårtkalas med prisutdelning och tal av Monica Neptun som är ordförande för

Läs mer »