VIAVEST
MASKIN

VIAVEST MASKIN

HAR DITT BYGGPROJEKT JUST TAGIT MARK?

Vi har rätt maskin för varje uppdrag, litet som stort. Inom Viavest Maskin har vi samlat en bred maskinpark, av alla tänkbara entreprenadmaskiner, som hanteras av skickliga maskinförare med stor erfarenhet. Det betyder att vi kan erbjuda maskintjänster för de flesta entreprenadjobb, oavsett storlek och typ av jobb.

MODERNA MASKINER SOM GÖR TUNGA JOBB LÄTTARE

Precis som bra verktyg gör jobbet så mycket enklare, är rätt maskinval avgörande för att entreprenaden ska gå smidigt och hålla tidsramarna. I vår moderna maskinpark hittar du bland annat hjulgrävare, larvburna grävmaskiner, minigrävare, schaktmaskiner, hjullastare och teleskoptruckar mm. Dessutom kan vi ställa upp med mobila krossverk för produktion av krossprodukter. Vi kan även erbjuda mobila sorteringsverk för framställning av olika jord- och grusprodukter. Naturligtvis är våra maskiner välutrustade och uppfyller dagens miljökrav.

ALLA TYPER AV UPPDRAG

Viavest Maskin utför de flesta maskintjänster inom bygg, anläggning och entreprenad. Vi har också den flexibilitet som krävs för att hjälpa till med såväl mindre jobb hos villaägare som omfattande uppdrag inom entreprenad och infrastruktur. Vi är helt enkelt duktiga på att hitta de bästa lösningarna för dina maskinbehov. En kombination av kompetens och maskinresurser som ger kostnadseffektivitet i ditt projekt. Därför utbildas våra maskinförare kontinuerligt och är väl uppdaterade om företagets miljö- och kvalitetsarbete. När du samarbetar med oss har du också tillgång till Viavest transportresurser samt deponi och återvinning av material. Vi förmedlar maskintjänster i norra Halland och i stora delar av Västra Götaland. Hur kan vi underlätta ditt markarbete?

KONTAKT

Försäljning Viavest Maskin
0739-36 22 90

BRIS 2024