Köp storsäck

Det enkla sättet att få hem material

ALLA INGREDIENSER INGÅR:

 

MATERIAL I STORSÄCK,

HEMKÖRT & KLART!

ALLTID FAST PRIS

Äntligen ett enkelt sätt att få hem material! Om du behöver sand till sandlådan? Singel till trädgårdsgången? Jord till gräsmattan? Makadam under altanen?

Vi kan nu erbjuda en lösning för dig som inte behöver så stora mängder att det går åt ett helt lass. Köp det du behöver packat och klart i storsäck levererat direkt till din trädgård.

Beställ en säck eller flera med olika sorter. Alltid fasta priser oavsett material! På vårt lager i Kungsbacka har vi alltid ett bassortiment för snabb leverans. Är du ute efter något speciellt material så löser vi det med, till samma pris.

Bassortimentet består av:

Jord, leksand, flis 2-5mm, väggrus 0-18mm och makadam 11-16mm

Säckarna väger mellan 1 – 1,5 ton beroende på vilket material den innehåller

viavest_materialkasse

viavest_storsack

Materialkasse

Första säcken kostar 1 975 :-

Andra säcken och därpå följande säckar kostar 1 475 :-

Bassortiment

Jord

Leksand

Flis 2-5mm

Väggrus 0-18mm

Makadam 11-16mm

Annat material

Önskar du något annat material som inte ingår i vårt bassortiment så ordnar vi det till samma pris.

 

 

KÖP STORSÄCK

Övriga villkor:

Storsäckarna levereras hem till er inom 2 – 3 arbetsdagar efter beställning. Vi kan leverera max 8 säckar åt gången med våra kranbilar. Kranbilen kan lyfta ut och ställa av säcken där du vill ha den, dock inte längre ut än 8 – 10 meter. Priserna inkluderar transport med kranbil, moms och grusskatt. De fasta priserna gäller inom en radie av 25km från Klovstens industriområde i Kungsbacka. Leveranser där utanför sker med en timdebitering på 1 250 kronor per timma inklusive moms. Betalning sker via faktura. Vi förbehåller oss rätten att ta en kreditupplysning.