NYHETER

Effektiv IT-drottning gör entré på lastbilcentralen

Får vi lov att presentera Alystra – vårt absolut senaste nyförvärv på Lastbilcentralen. Nu är Alystra inte vilken medarbetare som helst. Hon är den absolut senaste IT-lösningen speciellt utvecklad för transportbranschen. Vår version heter Alystra4 och är ett flexibelt IT-system som håller ihop samtliga verksamhetsområden. På så vis kan vi effektivisera hela vårt logistikflöde; från order och trafikledning till förarnas mobildatasystem i fordonen.
För dig som kund innebär detta att kvaliteten på våra tjänster kommer att höjas ytterligare ett snäpp. Informationsflödet blir både kvickare och exaktare vilket underlättar för oss när vi lämnar besked om bokningar, leveranstider och priser.

”Vi jobbar ständigt med förbättringar inom en rad områden som exempelvis miljö, utbildning och rutiner. Därför är det viktigt för oss att använda de bästa IT-verktygen.
En stor fördel med Alystra4 är att det skapar nya möjligheter när det gäller integration mot kunder och samarbetspartners, miljörapportering och verksamhetsanalys.”
Mattias Norrman, VD på Kungsbacka LBC.

Nyhetsarkiv

Trädgårdsdags!

Nu är det tid för att börja planera sin trädgård, passa på att beställa vår fina jord eller annat material i storsäck hem till din

Läs mer »

ÅVC-kampen

Stort Grattis till Klovstens ÅVC som vann ÅVC-kampen 2023! Det blev ett trevligt tårtkalas med prisutdelning och tal av Monica Neptun som är ordförande för

Läs mer »