Halländska politiker hälsar på

För en tid sedan fick vi fint besök av fyra halländska politiker varav tre även representerar socialdemokraterna i riksdagen.
Syftet med besöket här på Kungsbacka Lastbilcentral var att riksdagspolitikerna ville titta närmare på ett nära samarbete mellan Kungsbacka kommun och näringslivet på orten. Det var ett stolt kommunalråd, Eva Borg, som kunde berätta om både vårt engagemang i Lindälvsgymnasiets transportutbildning och det unika markprojekt som pågår i Klovsten. När det gäller transportutbild-ningen tar vi varje år emot elever från Lindälvsgymnasiet som får göra sin praktik här på lastbilcentralen. Dessutom sitter vi med i ett utbildningsråd på skolan där vi bidrar med vår kunskap.

politiker_i_gropen

På bilden: Eva Borg (S), Jennie Nilsson (S), Mats Porsgårn (KLBC), Adnan Dibrani (S) och Hans Hoff (S).

Bilden ovan är tagen vid markprojektet i Klovsten som drivs i nära samarbete med kommunen. Här på 100 000 kvm skapas ett nytt område för företag som vill etablera sig i Kungsbacka. Men innan området tar form behöver det fyllas ut med åtskilliga ton schaktmassor – och det är något som håller oss på KLBC sysselsatta under en längre tid.