VIAVEST

80 ÅR I BRANSCHEN

Vi startade redan 1940 med framför allt transporter inom bygg- och anläggningsbranschen, vilket fortfarande är kärnan i vår verksamhet. Under åren har vårt utbud breddats rejält och förutom transporter erbjuder vi en mängd olika tjänster.

Vi har exempelvis egen mottagning och återvinning av avfall samt säljer både krossmaterial och jord. Dessutom ordnar vi kranbilstransporter, levererar biobränsle och hyr ut containrar. Via koncernbolaget Viavest Maskin AB förmedlar vi även maskintjänster på samma smidiga sätt som vi löser dina transportbehov.

Även vårt geografiska arbetsområde har vuxit ordentligt, idag servar vi kunder i norra Halland och stora delar av Västra Götaland. Trots att vi börjar närma oss 100-strecket känner vi oss vitalare och starkare än någonsin.

Med andra ord är vi redo för alla uppdrag och utmaningar som väntar.

Välkommen till en erfaren och pålitlig partner!

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder allt från kranbilar, container, lastväxlare, liftdumper, transporter, entreprenad och biobränsle till tjänster inom bygg och anläggning, trädgård, material, trädfällning, deponi, återvinning, gods, tunghantering och entreprenadmaskiner.

HYR CONTAINER +

DET ENKLA SÄTTET ATT BLI AV MED DITT SKRÄP

Vi erbjuder privatpersoner en enkel lösning för att bli av med sitt skräp till ett fast pris. I våra ”All Inclusive” paket ingår allt och du får en enkel sorteringsguide att följa när du gör din beställning.

AKTUELLT

Nytt på Viavest!

Nya pelletscontainrar med lufttäckning med styrning från hytten. Det är både praktiskt och säkert för chaufförerna – en betydlig förbättring av deras arbetsmiljö. Bilen lastar

Lär mer »